Przepis pieczony ananas i pieprz Salsan jest gotowy w około 1 godzinę i 12 minut i jest zdecydowanie niesamowity jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Ten przepis zawiera 10 porcji z 51 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, papryki, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 51%. Spróbuj Pieczony ananas i pieprz Salsa, Jogurt grillowana pierś z kurczaka z ananasem pieczona czerwona papryka Salsa, oraz Salsa ze świeżego ananasa, Chile i czarnego pieprzu dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzej grill lub patelnię grillową do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Umieść ananasa i mango na grillu na 30 sekund do 1 minuty lub do uzyskania pożądanych śladów grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Ostudzić i pokroić w kostkę.
5
W średniej misce wymieszać miód, sok z limonki, kolendrę i doprawić do smaku solą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykański działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir