Pieczone Wyspy Hawajskie to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 699 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz owoce męczennicy, cukier, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Wyspy Hawajskie, Hawajskie Pieczone Banany, oraz Hawaiian BBQ pieczone żeberka w piekarniku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 13x9x2 " metalowa patelnia do pieczenia z pergaminem i smarem z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Mąkę, pieczenie ubić proszkiem i solą w średniej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
W dużej misce ubić żółtka, 1/2 szklanki cukru, olej i 1/2 szklanki wody. Ubić w mieszance mąki.Wymieszać z kokosem. Za pomocą miksera elektrycznego wyposażonego w czyste, suche ubijaki, ubijaj białka w innej średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty.Stopniowo ubić w pozostałej 1/4 szklanki cukru.Wchodzisz na ciasto tylko do blend.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
żółtko Jaja
Kokos
Mąka Uniwersalna
Cukier
Woda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Wlać do gotowanej patelni i piec, aż puffed, lightlygolden, a tester włożony do środka ciasta wychodzi czysty, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
5
Letcool w patelni na stojaku (ciasto może lekko spaść).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Ustaw sitko na dużej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Cukierki Peachie-o
2
Połącz ananasa, cukier i3 szklanki wody w rondlu i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier. Przecier w blenderze aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wlać przez sitko; nacisnąć na ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej płynów; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z rumem i sokiem wapiennym. Proces w maszynie do lodówzgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Ekstrakt
Sok
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
1
Rozgrzać ovento 163°.
2
Połącz cukier, sól i 3/4 szklanki wody w małym rondlu i doprowadzić do oleju. Zredukuj ciepło do średniego i wymieszaj orzechy.Gotować przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.Odcedź, a następnie przenieś orzechy do pergaminu blacha do pieczenia wyłożona papierem. Gotować do goldenand smażone, 10-12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Orzechy
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia Z Sosem
3
Ochłoń.
1
W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę trzepaczki, białka ubijać zkrem Tataru na małych obrotach, aż do spienienia.Przy maszynie pracującej na średniej prędkości stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
Trzepaczka
2
Dodaj i gumę ksantanową (jeśli używasz); Kontynuuj żarcie, aż utworzą się jędrne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma Ksantanowa
1
Odwróć ciasto na powierzchnię roboczą;odklej pergamin. Używając ramekinu jako aguide, pokrój ciasto na 6 rund, aby każdy zmieścił się w 8-uncjowym ramekinie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Pracując z 1 ramekinem na raz, łyżka3 / 4 szklanki sorbetu do ramekinu; gładki wierzch i miejsce 1 ciasto okrągłe, naciskając, aby przylegać; natychmiast przenieść do zamrażarki. Powtórz z barwieniem ramekin. Zamrozić na 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Użyj cienkiego noża około 1 ramekina. Odwróć powierzchnię roboczą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Nóż
4
Rozprowadzić 1 scant cupmeringue na górze i bokach ciasta za pomocą szpatułki anoffset.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
5
Przełożyć do obranej blachy do pieczenia i zamrozić na 30 minut. Powtórz z pozostałymi ciastami i bezami; Dodaj do obramowanej blachy do pieczenia w freezer.DO do przodu: zmontowane ciasta można wykonać 3 dni wcześniej. Przykryj i trzymaj zamrożone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Przenieś ciasta na patelnię do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
8
Piec do bezy isto smażone, 1-2 minut. Za pomocą dużej szpatułki przenieś ciasta na talerze. Łyżka soku z marakuji i miąższu wokół talerza.