Pieczone Wyspy Hawajskie

Pieczone Wyspy Hawajskie
Pieczone Wyspy Hawajskie to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz orzechy makadamia, mąka, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hawajskie Pieczone Banany, Hawaiian BBQ pieczone żeberka w piekarniku, oraz Pieczone Hawajskie Kanapki Z Kurczakiem Z Grilla.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 13x9x2 " metalowa patelnia do pieczenia z pergaminem i smarem z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, pieczenie ubić proszkiem i solą w średniej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W dużej misce ubić żółtka, 1/2 szklanki cukru, olej i 1/2 szklanki wody. Ubić w mieszance mąki.Wymieszać z kokosem. Za pomocą miksera elektrycznego wyposażonego w czyste, suche ubijaki, ubijaj białka w innej średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty.Stopniowo ubić w pozostałej 1/4 szklanki cukru.Wchodzisz na ciasto tylko do blend.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
KokosKokos
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać do gotowanej patelni i piec, aż puffed, lightlygolden, a tester włożony do środka ciasta wychodzi czysty, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Letcool w patelni na stojaku (ciasto może lekko spaść).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Ustaw sitko na dużej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połącz ananasa, cukier i3 szklanki wody w rondlu i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier. Przecier w blenderze aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać przez sitko; nacisnąć na ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej płynów; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z rumem i sokiem wapiennym. Proces w maszynie do lodówzgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
EkstraktEkstrakt
SokSok
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1
Rozgrzać ovento 163°.
2
Połącz cukier, sól i 3/4 szklanki wody w małym rondlu i doprowadzić do oleju. Zredukuj ciepło do średniego i wymieszaj orzechy.Gotować przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.Odcedź, a następnie przenieś orzechy do pergaminu blacha do pieczenia wyłożona papierem. Gotować do goldenand smażone, 10-12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Ochłoń.
1
W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę trzepaczki, białka ubijać zkrem Tataru na małych obrotach, aż do spienienia.Przy maszynie pracującej na średniej prędkości stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodaj i gumę ksantanową (jeśli używasz); Kontynuuj żarcie, aż utworzą się jędrne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
1
Odwróć ciasto na powierzchnię roboczą;odklej pergamin. Używając ramekinu jako aguide, pokrój ciasto na 6 rund, aby każdy zmieścił się w 8-uncjowym ramekinie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Pracując z 1 ramekinem na raz, łyżka3 / 4 szklanki sorbetu do ramekinu; gładki wierzch i miejsce 1 ciasto okrągłe, naciskając, aby przylegać; natychmiast przenieść do zamrażarki. Powtórz z barwieniem ramekin. Zamrozić na 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Użyj cienkiego noża około 1 ramekina. Odwróć powierzchnię roboczą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
4
Rozprowadzić 1 scant cupmeringue na górze i bokach ciasta za pomocą szpatułki anoffset.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Przełożyć do obranej blachy do pieczenia i zamrozić na 30 minut. Powtórz z pozostałymi ciastami i bezami; Dodaj do obramowanej blachy do pieczenia w freezer.DO do przodu: zmontowane ciasta można wykonać 3 dni wcześniej. Przykryj i trzymaj zamrożone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieś ciasta na patelnię do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Piec do bezy isto smażone, 1-2 minut. Za pomocą dużej szpatułki przenieś ciasta na talerze. Łyżka soku z marakuji i miąższu wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MarakuiSok Z Marakui
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
9
Spryskaj skórką bezę.
10
Dekoruj orzechami makadamia, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn