Pieczone Wyspy Hawajskie
Pieczone Wyspy Hawajskie to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz orzechy makadamia, mąka, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hawajskie Pieczone Banany, Hawaiian BBQ pieczone żeberka w piekarniku, oraz Pieczone Hawajskie Kanapki Z Kurczakiem Z Grilla.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 13x9x2 " metalowa patelnia do pieczenia z pergaminem i smarem z masłem.
Mąkę, pieczenie ubić proszkiem i solą w średniej misce do wymieszania.
W dużej misce ubić żółtka, 1/2 szklanki cukru, olej i 1/2 szklanki wody. Ubić w mieszance mąki.Wymieszać z kokosem. Za pomocą miksera elektrycznego wyposażonego w czyste, suche ubijaki, ubijaj białka w innej średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty.Stopniowo ubić w pozostałej 1/4 szklanki cukru.Wchodzisz na ciasto tylko do blend.
Wlać do gotowanej patelni i piec, aż puffed, lightlygolden, a tester włożony do środka ciasta wychodzi czysty, około 30 minut.
Letcool w patelni na stojaku (ciasto może lekko spaść).
Ustaw sitko na dużej misce; odstawić.
Połącz ananasa, cukier i3 szklanki wody w rondlu i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier. Przecier w blenderze aż będzie gładki.
Wlać przez sitko; nacisnąć na ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej płynów; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z rumem i sokiem wapiennym. Proces w maszynie do lodówzgodnie z instrukcjami producenta.
Połącz cukier, sól i 3/4 szklanki wody w małym rondlu i doprowadzić do oleju. Zredukuj ciepło do średniego i wymieszaj orzechy.Gotować przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.Odcedź, a następnie przenieś orzechy do pergaminu blacha do pieczenia wyłożona papierem. Gotować do goldenand smażone, 10-12 protokół.
W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę trzepaczki, białka ubijać zkrem Tataru na małych obrotach, aż do spienienia.Przy maszynie pracującej na średniej prędkości stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz.
Dodaj i gumę ksantanową (jeśli używasz); Kontynuuj żarcie, aż utworzą się jędrne szczyty.
Odwróć ciasto na powierzchnię roboczą;odklej pergamin. Używając ramekinu jako aguide, pokrój ciasto na 6 rund, aby każdy zmieścił się w 8-uncjowym ramekinie.
Pracując z 1 ramekinem na raz, łyżka3 / 4 szklanki sorbetu do ramekinu; gładki wierzch i miejsce 1 ciasto okrągłe, naciskając, aby przylegać; natychmiast przenieść do zamrażarki. Powtórz z barwieniem ramekin. Zamrozić na 4 godziny.
Użyj cienkiego noża około 1 ramekina. Odwróć powierzchnię roboczą.
Rozprowadzić 1 scant cupmeringue na górze i bokach ciasta za pomocą szpatułki anoffset.
Przełożyć do obranej blachy do pieczenia i zamrozić na 30 minut. Powtórz z pozostałymi ciastami i bezami; Dodaj do obramowanej blachy do pieczenia w freezer.DO do przodu: zmontowane ciasta można wykonać 3 dni wcześniej. Przykryj i trzymaj zamrożone.
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Przenieś ciasta na patelnię do piekarnika.
Piec do bezy isto smażone, 1-2 minut. Za pomocą dużej szpatułki przenieś ciasta na talerze. Łyżka soku z marakuji i miąższu wokół talerza.
Dekoruj orzechami makadamia, jeśli używasz.