Pieczone warzywa z dipem estragonowym
Pieczone warzywa z dipem estragonowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać różyczki kalafiora, pieprzową sól przyprawioną, fasolę i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Słonecznikowy Estragon Prażone Warzywa, Branzino i pieczone warzywa dla niemowląt z olejem estragon-szczypiorek, oraz Estragon ryby i warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. Spray 15x10x1-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki dip aż dobrze wymieszane. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki roślinne.
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Piec 15-20 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Podawać na ciepło z dipem.
Dekoruj gałązkami estragonu.