Pieczone warzywa korzeniowe z kozim serem

Pieczone warzywa korzeniowe z kozim serem
Pieczone warzywa korzeniowe z kozim serem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 187 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka słodkich ziemniaków, pasternaku, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Pieczone Warzywa Korzeniowe Z Miodem, Balsamicznym I Świeżym Kozim Serem, Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych z kozim serem, oraz Sałatka Z Kozim Serem Z Pieczonymi Warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pasternak pokroić w poprzek na trzecie części, a następnie wzdłuż na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
3
Cebulki kopru włoskiego przeciąć na pół pionowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
4
Pokrój każdą połowę wzdłuż na plastry o grubości 1/2 cala.
5
Na dużej patelni umieścić pasternak, koper włoski, słodkie ziemniaki i cebulę; skropić olejem i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Posypać solą, rozmarynem, tymiankiem i pieprzem; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodaj 1/4 szklanki wody na patelnię. Piecz przez 35 do 40 minut, lub tylko do momentu, gdy warzywa będą miękkie i zaczną brązowieć (wymieszać raz w połowie czasu gotowania). Przed podaniem polać kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn