Pieczone Tosty Francuskie Karmelowo-Bananowe

Pieczone Tosty Francuskie Karmelowo-Bananowe
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański posiłek poranny? Pieczone tosty francuskie karmelowo-bananowe mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 876 kalorii, 14g białka, oraz 74g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, rum, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Karmelowy Bananowy Tost Francuski, Overnight Bananowy Karmelowy Tost Francuski, oraz Pieczone Tosty Francuskie Karmelowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W razie potrzeby dodaj brązowy cukier i rum; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z bananami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
4
Rozsypać połowę chleba w naczyniu do pieczenia 9-na-13-cala. Łyżka mieszanki karmelowo-bananowej równomiernie na chlebie. Wierzch z pozostałym chlebem. W dużej misce ubić jajka do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
BananBanan
ChlebChleb
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubij na pół i pół, wanilią i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
WaniliaWanilia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać mieszaninę chleba, naciskając na chleb, aby upewnić się, że wszystko jest pokryte. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Niech naczynia do pieczenia stać w temperaturze pokojowej, podczas gdy piekarnik nagrzewa się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć folię i piec, aż puffed i złoty i cienki nóż włożony w centrum wychodzi czysty, około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Ostudzić przez 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn