Pieczone Tosty Francuskie Karmelowo-Bananowe
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański posiłek poranny? Pieczone tosty francuskie karmelowo-bananowe mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 876 kalorii, 14g białka, oraz 74g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, rum, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Karmelowy Bananowy Tost Francuski, Overnight Bananowy Karmelowy Tost Francuski, oraz Pieczone Tosty Francuskie Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
W razie potrzeby dodaj brązowy cukier i rum; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Zdjąć z ognia i wymieszać z bananami.
Rozsypać połowę chleba w naczyniu do pieczenia 9-na-13-cala. Łyżka mieszanki karmelowo-bananowej równomiernie na chlebie. Wierzch z pozostałym chlebem. W dużej misce ubić jajka do wymieszania.
Ubij na pół i pół, wanilią i solą.
Wlać mieszaninę chleba, naciskając na chleb, aby upewnić się, że wszystko jest pokryte. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Niech naczynia do pieczenia stać w temperaturze pokojowej, podczas gdy piekarnik nagrzewa się.
Wyjąć folię i piec, aż puffed i złoty i cienki nóż włożony w centrum wychodzi czysty, około 40 minut.
Ostudzić przez 5 minut przed podaniem.