Pieczone Tosty Francuskie Karmelowe
Przepis pieczony karmelowy Tost francuski jest gotowy w około 8 godzin i 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wanilii, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczone W Piekarniku Tosty Francuskie Z Karmelem, Pieczone Tosty Francuskie Karmelowo-Bananowe, oraz Dynia Karmel Pekan Pieczone Tosty Francuskie.
Instrukcje
Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszać składniki polewające. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka. NIE GOTOWAĆ.
Rozłóż polewy w naczyniu do pieczenia.
W płytkiej misce ubić jajka widelcem. Ubić w mleku, wanilii i soli. Kromki chleba zanurzyć w mieszaninie jaj, upewniając się, że cała mieszanina jaj jest wchłaniana; ułóż nad polewą w naczyniu. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Gdy gotowy do pieczenia, rozgrzać piekarnik do 204°. odkryć naczynie do pieczenia; piec 20 do 25 minut lub aż bąbelki i tosty jest złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika; odstawić 3 minuty.
Umieść duży żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami nad naczyniem do pieczenia;obróć talerz i naczynie do pieczenia.
Wyjąć naczynie do pieczenia, zeskrobując dodatkową polewę karmelową na tosty.