Pieczone szaszłyki z pomidorów wiśniowych z sosem bazyliowym
Pieczone szaszłyki z pomidorów Cherry z sosem bazyliowym to bezglutenowe, wegetariańskie i דל פחמימות,zne przepis z 25 porcjami. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sos majonezowy, liście bazylii, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Pomidorów Wiśniowych Z Sosem Maślano-Bazyliowym, Szaszłyki Pomidorowo-Bazyliowe, oraz Grillowany Arctic Char z sosem bazyliowym i pomidorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bazylia, Hellmann ' s lub Best Foods majonezowy Dressing z oliwą z oliwek, wodą, octem i czosnkiem w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka; odstawić.
Pomidory koktajlowe wrzucić z 1 łyżką bazylii dressing. Szaszłyk 2 pomidory na każdym szaszłyku* i ułóż na blasze wyłożonej pergaminem lub folią aluminiową. Pomidory Broil, obracając raz, aż lekko zwęglone i miękkie, o 2 protokół.
Wyjąć na półmisek, a następnie dodać ser do każdego szaszłyku.
Mżawka z pozostałym opatrunkiem.
* Jeśli używasz drewnianych szaszłyków, mocz co najmniej 30 minut przed użyciem.