Pieczone Sajgonki Z Ryb I Drobiu

Pieczone Sajgonki Z Ryb I Drobiu
Pieczone ryby i sajgonki z ptactwa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 13,6 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 130g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 1001 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka sosu sojowego, szalotki, sos rybny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Lumpiang Galunggong (Sajgonki Rybne), Fowl Ball: Wiosenna zupa Klopsikowa z kurczaka z Orzo, oraz Wegetariańskie sajgonki rybne z sosem zanurzeniowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia80
Magazyn