Pieczone pączki waniliowe z polewą waniliową
Pieczone pączki waniliowe z glazurą waniliową mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, cukru granulowanego, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczone pączki cynamonowe z polewą waniliową, Pieczone pączki bananowe z glazurą waniliową, oraz Kwaśna śmietana staroświeckie pączki z waniliową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spryskaj mini patelnię z pączkiem w sprayu.
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki pączków łyżką, aż do wymieszania. Łyżka ciasto na patelnię, za pomocą około 1 łyżka stołowa dla każdego pączka.
Piec 6 do 8 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty.
Wyjąć pączki z patelni do regału chłodzącego; ostudzić 5 minut.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj cukier puder, 1 łyżkę mleka i 1/2 łyżeczki wanilii z trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wierzchołki pączków zanurzyć w glazurze; udekorować posypką.