Pieczone Pompano z cytrusową salsą z awokado, masłem kolendry i pikantnymi Plantanami

Pieczone Pompano z cytrusową salsą z awokado, masłem kolendry i pikantnymi Plantanami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prażonego Pompano z cytrusową salsą z awokado, masłem kolendry i pikantnymi Plantanami. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 960 kalorii, 6G białka, oraz 83g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka limonki, krew pomarańcze, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Pompano z salsą Avacado, masłem kolendry i pikantnymi Plantanami, Pikantne Tacos z krewetkami z awokado Salsa & kwaśna śmietana sos kolendrowy, oraz Pieczona kanapka z kalafiorem z pikantnymi słodkimi chipsami ziemniaczanymi i kremowym sosem Cilantro Avocado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać i pokroić plantany na krążki o grubości 3/4 cala. Stopić 4 łyżki masła w dobrze przyprawione żeliwo lub non-stick Patelni ustawić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj olej rzepakowy i kontynuuj ogrzewanie jeszcze minutę lub więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
3
Gotować plantany z obu stron, aż zaczną brązowieć i zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
4
Usuń smażone plasterki par na papierowy ręcznik wyłożony talerz i ostrożnie rozbić i spłaszczyć każdy kawałek do około 3 / 8-cala grubości, uważając, aby utrzymać je w stanie nienaruszonym. Dno szklanki działa dobrze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
W międzyczasie wymieszać Wondra i przyprawy razem. Następnie pogłębiać rozbite plantany w mieszaninie mąki, aż do dobrze pokrytej. Powrót je do jeszcze gorącej patelni i gotować, aż dobrze rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podawać na ciepło obok ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Dodać masło kolendry łącząc masło, mieloną kolendrę i rum.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Umieścić mieszaninę na plastikowej folii i uformować w 1 1/2-calowy kłodę grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
9
Umieścić w lodówce, aby ustawić.
10
Najwyższy pomarańcze przez krojenie skórki i pestki w paski, a następnie usunięcie każdej sekcji cytrusów przez krojenie między membranami. Skórka rezerwowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
11
Połączyć supremes pomarańczowy, cebula, bell i habanero papryki, i liście kolendry w misce i dobrze wymieszać. Następnie dodaj awokado i sok z limonki, ostrożnie składając mieszaninę, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Habanero ChiliHabanero Chili
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodać sól i pieprz do smaku i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
13
Plastry wapna pokroić na pół tworząc półksiężyce. Przygotować całe pompano, przecinając 4 pionowe równoległe plastry, o głębokości około 1/2 cala i odległości 2 cali, z każdej strony ryby. Do każdego pokrojenia dodajemy po 1 plaster limonki w kształcie półksiężyca po obu stronach. Doprawić jamę solą i pieprzem i nadziewać dowolnymi skórkami cytrusowymi i małym pęczkiem kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
14
Skropić obie strony ryby oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
15
Umieść w naoliwionej, płytkiej blasze do pieczenia i piecz, bez obracania, 25-30 minut; aż zobaczysz, że skóra lekko bulgocze i obrzęk.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
16
Wyjąć z piekarnika. Ciało powinno być lekko jędrne i sprężyste. Filetuj rybę przy stole, aby uzyskać dramatyczną prezentację.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
17
Usunąć górny filet, przecinając wzdłuż i na wierzchu kręgosłupa, ostrożnie zdjąć filet z kości, zaczynając od wierzchu ryby aż do jej brzucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
18
Przelej ten filet na talerz. Następnie usuń strukturę kości z ryby, ostrożnie podnosząc ogon w kierunku głowy, odsłaniając dolny filet. Obróć ten filet, Skórka do góry, aby podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
19
Pokrój masło kolendrowe w krążki i umieść 1-2 krążki na każdym filecie po stronie miąższu. Łyżka salsy na filetach, udekorować mieszaną skórką cytrusową i podawać na ciepło z plantanami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn