Pieczone pomidory w panierce
Pieczone pomidory w panierce zajmują około 20 minut od początku do końca. Za 40 centów za porcję otrzymasz dodatek dla 2 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 103 kalorie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką bazylię, sól, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 17% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Ryba pieczona w panierce dla dwojga, Ryba pieczona w panierce i Plamiak w panierce.
Instrukcje
Pomidora przekrój wzdłuż na pół.
Ułożyć przecięciem do góry w płytkim naczyniu do pieczenia.
Połącz okruszki krakersów, masło i bazylię; posypać pomidorami.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 10-12 minut lub do momentu, aż okruszki staną się złotobrązowe.