Pieczone Nadziewane Oliwki
Pieczone nadziewane oliwki wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 12 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka bardzo oliwki, parmezan, liście pietruszki płaskie liści i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pieczone słodkie ziemniaki faszerowane fetą, oliwkami i suszonymi pomidorami, Pikantne Oliwki Nadziewane, oraz Oliwki Nadziewane Na Trzy Sposoby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwki osuszyć w durszlaku, następnie w jednej warstwie na kilku warstwach ręczników papierowych, aby dalej osuszyć i nieco osuszyć.
W robocie kuchennym, puls czosnku aż do mielenia, skrobanie w dół boki w razie potrzeby.
Dodać pietruszkę i pulsować aż do mielenia, skrobanie w dół boki w razie potrzeby.
Dodać wieprzowinę, 1/2 łyżeczki. sól, 1/2 łyżeczki. pieprz i parmezan. Wir do mieszania.
Używając palców lub małej łyżeczki, napełnić każdą oliwę 1/4 do 1/2 łyżeczki. mieszanka wieprzowa. W razie potrzeby ponownie uformować oliwę wokół mieszaniny. (Panierka i pieczenia będzie trzymać je razem, gdy są gotowane.)
W zamykanej plastikowej torbie, połączyć mąkę, pozostałe 1/2 łyżeczki. sól, pozostała 1/2 łyżeczki. pepper i cayenne. Włóż nadziewane oliwki do torby i wrzuć do płaszcza.
Oliwki wyjąć i umieścić w jednej warstwie na suchej powierzchni, wytrząsając nadmiar mąki.
W średniej misce ubij jajka z 2 łyżkami. woda. Obok jajek Ustaw duży talerz lub płytką miskę i wypełnij bułką tartą. Po drugiej stronie bułki tartej Ustaw dużą blachę do pieczenia.
Oliwki z mąką zanurzyć, kilka na raz, w mieszaninie jaj i pozostawić nadmiar kapać; następnie oliwki zwijać w bułce tartej lub panko, dotknij nadmiar off, i ustawić oliwki powlekane na blasze do pieczenia. Proces ten jest łatwiejszy, jeśli jedną ręką " suche "(umieścić mąki oliwki w mieszaninie jaj i wyjąć oliwki powlekane z bułki tartej) i jedną ręką" mokre " (przenieść oliwki z jaj do bułki tartej).
Oliwki piec na złoty i skwierczące, o 20 protokół.