Tarta Ze Świeżymi Malinowymi Migdałami

Tarta Ze Świeżymi Malinowymi Migdałami
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 137 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 73 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę porzeczkową, maliny, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Malinowo-Migdałowa, Tarta Z Kremem Ze Świeżych Malin, oraz Tarta ze świeżymi figami i malinami z miodem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 15x10x1-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, pokroić masło do wymieszać za pomocą blendera ciasta lub widelcem, aż kruche; wymieszać migdały. Naciśnij ciasto na dole i 1/2 cala w górę boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek
MigdałyMigdały
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec 20 do 25 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W międzyczasie, w małej misce, beat twarogu i cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozprowadzić równomiernie w ostudzonej skórce. Top z malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiasteczkamiCiasto Z Ciasteczkami
MalinyMaliny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
W małej misce do mikrofalówki wymieszać galaretkę i miód. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 20 do 30 sekund lub aż wystarczająco cienki do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
MiódMiód
GalaretkaGalaretka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Pędzel szkliwo na jagody. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
GlazuraGlazura
7
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy. Przykryć i schłodzić Pozostałe tarty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn