Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonych Kur kornwalijskich w stylu marokańskim z warzywami. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $3.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 989 kalorii, 61g białka, oraz 45 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, serwując: kuskus, kminek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kury Marokańskie, Pieczone kury kornwalijskie z warzywami, oraz Papryka-pieczone kury i warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Grubo zmielić kminek z solą w elektrycznym młynku do kawy / przypraw lub zmiażdżyć wałkiem do ciasta. Czosnek mielony, następnie rozgnieść na pastę z mieszaniną soli za pomocą płaskiej strony noża szefa kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Mięso Mielone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa Kuchni
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Przełożyć pastę do dużej miski i ubić w miodzie, soku z cytryny, oleju, przyprawach i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić cukinię, rzepa, papryka, dyni i cebuli w naoliwionej dużej patelni do pieczenia, a następnie dodać połowę mieszanki przypraw i wrzucić, aż dobrze pokryte. Pomidory i bulion wymieszać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Rzepa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Dodaj kury do dużej miski z pozostałą mieszanką przypraw i wrzuć do herbu, a następnie ułóż kury, piersi do góry, nad warzywami na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
6
Przykryć patelnię szczelnie folią i piec w środku piekarnika 15 minut. Odkryć i pieczeń, aż kury są rumiane i warzywa są miękkie, 45 minut więcej. Odtłuszczone tłuszcze z płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
7
Posypać zioła na wierzchu i łyżką trochę gotowania płynu na kury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie