Pieczone kiełbaski, koper włoski i ziemniaki z Fontiną

Pieczone kiełbaski, koper włoski i ziemniaki z Fontiną
Pieczone kiełbaski, koper włoski i ziemniaki z Fontiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 806 kalorii, 37g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, nasion kopru włoskiego, oleju jadalnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone kiełbaski z kurczaka z brukselką, koprem i ziemniakami, Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta, oraz Pieczony koper włoski i ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na dużej głębokiej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać kiełbaski i gotować, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4
Usunąć Gdy kiełbaski są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić je w plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Dodać pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni i podgrzać na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj cebulę, cebulę kopru włoskiego, czosnek i nasiona kopru włoskiego i gotuj pod przykryciem przez 5 minut. Wymieszać ziemniaki i sól i gotować, przykryte, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Koper WłoskiKoper Włoski
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Wymieszać z winem i gotować na wolnym ogniu, aż odparuje. Wymieszać z pomidorami. Podnieść ciepło do umiarkowanie wysokiej i gotować na wolnym ogniu, aż nie pozostanie płyn na patelni, 2 do 3 minut dłużej. Wymieszaj kiełbaski i przenieś mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
8
Piecz mieszankę kiełbas przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Wyjąć z piekarnika i top z fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Piec, aż warzywa będą miękkie i ser topi się, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Rekomendacja wina: najczęściej czerwone wino jest najlepsze z kiełbasą, ale względna delikatność tego pysznego dania będzie lepiej świecić z ostrym, ziołowym białym winem o Smaku, takim jak niedrogie białe Bordeaux z Francji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn