Pieczone kiełbaski, koper włoski i ziemniaki z Fontiną

Pieczone kiełbaski, koper włoski i ziemniaki z Fontiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 806 kalorii, 37g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, nasion kopru włoskiego, oleju jadalnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone kiełbaski z kurczaka z brukselką, koprem i ziemniakami, Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta, oraz Pieczony koper włoski i ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej głębokiej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju na umiarkowanym ogniu.
Dodać kiełbaski i gotować, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Usunąć Gdy kiełbaski są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić je w plastry 1/4 cala.
Dodać pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni i podgrzać na umiarkowanie małym ogniu.
Dodaj cebulę, cebulę kopru włoskiego, czosnek i nasiona kopru włoskiego i gotuj pod przykryciem przez 5 minut. Wymieszać ziemniaki i sól i gotować, przykryte, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Wymieszać z winem i gotować na wolnym ogniu, aż odparuje. Wymieszać z pomidorami. Podnieść ciepło do umiarkowanie wysokiej i gotować na wolnym ogniu, aż nie pozostanie płyn na patelni, 2 do 3 minut dłużej. Wymieszaj kiełbaski i przenieś mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali.
Piecz mieszankę kiełbas przez 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i top z fontina.
Piec, aż warzywa będą miękkie i ser topi się, o 10 minut dłużej.
Rekomendacja wina: najczęściej czerwone wino jest najlepsze z kiełbasą, ale względna delikatność tego pysznego dania będzie lepiej świecić z ostrym, ziołowym białym winem o Smaku, takim jak niedrogie białe Bordeaux z Francji.