Pieczone karczochy, marchew i koper włoski z pieczonym na patelni halibutem

Pieczone karczochy, marchew i koper włoski z pieczonym na patelni halibutem to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką, Halibut pieczony z koprem włoskim i grzankami, oraz Pieczony Halibut z salsą z kopru włoskiego grejpfruta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i dodać sól.
Cytryny pokroić na pół i wycisnąć sok do osolonej wody. Kropla w muszlach.
Dodać karczochy serca, marchew, i koper włoski. Gotować, aż wszystkie warzywa będą miękkie, o 12 protokół.
Odcedzić i rozprowadzić na blasze do ostygnięcia.
Steki rybne przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem, a następnie doprawiamy każdy stek łyżeczką ziół.
Rozgrzać oliwę w ciężkiej, żaroodpornej patelni na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodać rybę i zapiekać przez około 2 minuty z każdej strony.
Wymień patelnię na średnim ogniu i dodaj karczochy, marchew i koper włoski. Doprawić solą i pieprzem oraz pozostałą łyżeczką herbes de Provence. Smażyć do brązowego, o 3 protokół.
Ułóż rybę na wierzchu warzyw i umieść patelnię, odkrytą, w piekarniku, aby zakończyć gotowanie, około 10 minut.
Po ugotowaniu wyjmij ryby i warzywa na ciepły talerz i utrzymuj ciepło podczas przygotowywania sosu.
Umieść patelnię na średnim ogniu i dodaj wino. Doprowadzić do wrzenia, mieszając i zeskrobując wszystkie rumiane kawałki z dna i boków patelni. Gotować, aż zmniejszy się o około dwie trzecie (jest to sos bulionowy).
Wymieszaj liście kopru włoskiego i masło, jeśli używasz. Smak do przypraw i zalać rybę.