Pieczone kanapki z pieczarkami Portobello z parmezanem majonezem
Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz grzyby pre portobello, chrupiący chleb, parmezan majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone bakłażany parmezan kanapki kieszonkowe z grzybami Portobello, Portobello Grzyb Banh mi z majonezem Sriracha {Wegetariańskie}, oraz Portobello i czerwona papryka wrap z pieczonym czosnkiem majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczarki ułożyć na blasze do pieczenia; równomiernie obłożyć szprycerem balsamicznym. Grzyby Broil 11 do 12 minut lub aż rumiane i miękkie.
Podczas pieczenia pieczarek, rozłóż 1 łyżkę parmezanu majonezu na pokrojonej stronie każdej kromki chleba; wierzch każdego z 4 plastrów z około 2/3 szklanki papryki i 1/2 szklanki rukoli. Ułożyć pieczone grzyby równomiernie na rukoli. Top z pozostałych 4 kromki chleba.