Placki ziemniaczano-rzepikowe

Placki ziemniaczano-rzepikowe
Placki ziemniaczano-rzepikowe to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przepis z 2 porcjami. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Mieszanka rzepy, pieprz mielony, rzepa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciastka z czarnego groszku i duszona w piwie rzepa, Paszteciki Z Rzepy I Ziemniaków, oraz Pieczenie ziemniaków i rzepy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn