Pieczone Jesienne Warzywa
Pieczone Jesienne warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 133 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czerwone Skórki słodkie ziemniaki, dyni, pieprz cayenne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczone Jesienne Warzywa, Pieczone Jesienne Warzywa, oraz Pieczone Jesienne Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dużą blachę do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
Połączyć squash, rutabagas, i słodkie ziemniaki w dużej misce.
Dodaj olej i cayenne i wrzucić do herbu.
Rozłóż mieszankę warzywną na przygotowanej blasze do pieczenia. Pieczemy, aż warzywa będą miękkie, mieszając i obracając od czasu do czasu, około 1 godziny. (Warzywa można przygotować 4 godziny wcześniej.
Odstawić na blasze do pieczenia w temperaturze pokojowej. Rewarm w piekarniku 177° do ogrzania, o 15 protokół.)
Przenieść mieszankę warzywną do miski.
Dodaj czerwoną cebulę, szczypiorek, i ocet; wrzucić do blend. Doprawić solą i pieprzem.