Pieczone Jabłka Nadziewane Kiełbasą
Pieczone jabłka Nadziewane kiełbasą to bez glutenu i bez nabiału przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka brązowego cukru, cebuli, jajka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na nie tak spektakularny wynik spoonacular 19%. Spróbuj Jabłka Nadziewane Kiełbasą, Grillowanie: jabłka nadziewane kiełbasą, oraz Easy Cornbread-Kiełbasa Nadziewane Jabłka podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni gotować kiełbasę i cebulę, aż kiełbasa nie będzie już różowa, a cebula będzie delikatna; odcedzić i lekko ostudzić. Jabłka rdzeniowe; pokrojone na pół poziomo.
Miejsce w niesklasyfikowanej 13. x 9 po. patelnia do pieczenia. W misce połączyć jajko i brązowy cukier; wymieszać w mieszaninie kiełbasy. Łyżka do jabłek. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 15 minut. Odkryć i piec 15 minut więcej lub aż jabłka są miękkie.