Pieczone Francuskie warzywa w gorącym sosie balsamicznym i oliwkowym

Pieczone Francuskie warzywa w gorącym sosie balsamicznym i oliwkowym
Pieczone Francuskie warzywa w gorącym sosie balsamicznym i oliwie z oliwek to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 156 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory, paprykę, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zimowe Pieczone Warzywa Z Sosem Balsamicznym, Pieczone Warzywa Korzeniowe Z Sosem Balsamicznym Z Klonu, oraz Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Magazyn