Pieczone Delicata Squash z miodem, pestkami granatu i Pepitas
Pieczone Delicata Squash z miodem, pestkami granatu i Pepitas wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Na 3,03 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka cayenne, sól kuchenna, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczone Delicata Squash z miodem, pestkami granatu i Pepitas, Ziele pieczone Delicata Squash zwieńczone pestkami granatu, Pepitas i Feta, oraz Sałatka z mniszka lekarskiego z pestkami granatu, orzeszkami pinii i pieczoną Delicatą.
Instrukcje
Rub squash z 2 łyżeczki. olej i ustawić na blasze do pieczenia. Pieczeń squash, obracając raz, do miękkości po przekłuciu widelcem, o 20 protokół.
W międzyczasie rozłóż nasiona dyni na obramowanej blasze do pieczenia.
Mżawka z pozostałą 1 łyżeczką. olej i sól kuchenną, mieszając do pokrycia.
Piec do tosty, o 5 protokół.
Umieść squasha na talerzu.
Skropić miodem, posypać pestkami granatu, prażonymi pestkami dyni i solą morską.
Wymieszać masło i cayenne i służyć na stronie dla gości mżawka nad squash.
Dodać do przodu: do 2 dni do przodu przez krok Rewarm squash w piekarniku 5 minut, a następnie kontynuować przepis.