Pieczone czerwone młode ziemniaki ze słodką papryką i natką pietruszki
Pieczone czerwone młode ziemniaki ze słodką papryką i natką pietruszki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.89 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Idź do sklepu i odebrać masło, sól i pieprz, pietruszka liści, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Słodkie Ziemniaki Z Wędzonym Paprikanem I Mieszanymi Liśćmi, Pietruszka, Cytryna I Pesto Z Orzecha Włoskiego Na Prażonych Słodkich Ziemniakach, oraz Słodkie Ziemniaki Pieczone Na Maśle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sortować ziemniaki. Ziemniaki o średnicy 2 cale lub mniejszej mogą być pozostawione w całości. Połowę pozostałych ziemniaków. Płaszcz bardzo lekko z mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i pieczonych ziemniaków 20 do 25 minut, aż po prostu miękkie.
Przenieść ziemniaki z piekarnika do miski.
Posypać natką pietruszki i doprawić ziemniaki solą i pieprzem. Wrzucić ziemniaki z masłem i papryką do płaszcza równomiernie. Dostosuj sól i pieprz do swojego smaku i podawaj.