Pieczone czerwone i żółte buraki z kozim serem i winegretem z estragonu cytrynowego

Pieczone czerwone i żółte buraki z kozim serem i winegretem z estragonu cytrynowego
Pieczone czerwone i żółte buraki z kozim serem i winegretem cytrynowo-estragonowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka soku z cytryny, buraków, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone buraki z winegretem balsamicznym i kozim serem, Sałatka z mandarynkami i serem kozim z estragonem Vinaigrette, oraz Sałatka Farro z winogronami, kozim serem i winegretem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill. Wytrzyj buraki 2 łyżkami oliwy z oliwek i zawiń osobno w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Miejsce na grillu na średnim ogniu i niech gotować przez 1 godzinę lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Wyjąć z folii i lekko ostudzić. Obrać i pokroić na 1-calowe kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Wymieszać oliwę z oliwek, sok z cytryny i estragon, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Rukolę ułożyć na półmisku, na wierzch polać burakami i kozim serem i skropić cytrynowym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
Posypać orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn