Pieczone czerwone i żółte buraki z kozim serem i winegretem z estragonu cytrynowego

Pieczone czerwone i żółte buraki z kozim serem i winegretem cytrynowo-estragonowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka soku z cytryny, buraków, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone buraki z winegretem balsamicznym i kozim serem, Sałatka z mandarynkami i serem kozim z estragonem Vinaigrette, oraz Sałatka Farro z winogronami, kozim serem i winegretem estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill. Wytrzyj buraki 2 łyżkami oliwy z oliwek i zawiń osobno w folię aluminiową.
Miejsce na grillu na średnim ogniu i niech gotować przez 1 godzinę lub do miękkości.
Wyjąć z folii i lekko ostudzić. Obrać i pokroić na 1-calowe kawałki.
Wymieszać oliwę z oliwek, sok z cytryny i estragon, doprawić solą i pieprzem.
Rukolę ułożyć na półmisku, na wierzch polać burakami i kozim serem i skropić cytrynowym winegretem.
Posypać orzeszkami pinii.