Pieczone Crottiny z Podsmażonymi grzybami

Pieczone Crottiny z Podsmażonymi grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pieczone Crottins z smażonymi grzybami spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na $7.0 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka nasion kolendry, marchew, ocet sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone ziemniaki z Podsmażonymi grzybami i jogurtem, Pieczone Słodkie Ziemniaki Z Podsmażoną Szalotką, Czosnkiem I Pieczarkami, oraz Pieczarki Smażone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepła 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć jedną czwartą grzybów z 1 łyżka szalotki, 1/2 łyżeczka czosnku, 1/2 łyżka masła, 1/2 łyżka tymianku, 1/4 łyżeczka soli koszernej, i 1/8 łyżeczka pieprzu, mieszając, aż grzyby są rumiane i przetargu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć na płytką patelnię wyłożoną papierowymi ręcznikami(chcesz smaku masła, ale nie tłuszczu). Wytrzyj patelnię. Smażyć pozostałe grzyby z przyprawami w 3 partiach w ten sam sposób, wycierając patelnię między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PrzyprawyPrzyprawy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1
Por umyć w misce z zimną wodą, wstrząsając wodą, aby poluzować wszelkie ziarna, następnie wyjąć por i osuszyć na sicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w oczyszczonej patelni 12-calowej na umiarkowanie małym ogniu do gorąca, następnie gotować por, seler, marchew, i pozostały łyżeczka soli koszernej, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
PorPor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cały ząbek czosnku, liść laurowy, i nasiona kolendry i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są bardzo miękkie, 8 do 10 minut więcej. Wymieszać grzyby, bulion, ocet i Garni bukiet i gotować na wolnym ogniu 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Bouquet GarniBouquet Garni
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
Liście LauroweLiście Laurowe
OcetOcet
StadoStado
4
Wyjąć z ognia i wymieszać w pozostałej 1/4 szklanki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Odstawić 5 minut. Odrzuć bouquet garni, liść laurowy i ząbek czosnku i doprawić solą i pieprzem, a następnie przenieść mieszaninę na durszlak ustawiony nad miską i odcedzić 3 minuty. Reserve vinaigrette. (Będziesz miał około 3/4 filiżanki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bouquet GarniBouquet Garni
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
VinaigretteVinaigrette
Liście LauroweLiście Laurowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż crottins w 1 warstwie w 9-calowej patelni do pieczenia i łyżką około połowy reserved vinaigrette nad nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec crottins, fastrygowanie z vinaigrette raz lub dwa razy, aż są lekko zmiękczone i bulgotanie na dole, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wrzucić warzywa sałatkowe z pozostałym vinaigrette do herbu i podzielić między 8 talerzy sałatkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
VinaigretteVinaigrette
5
Kroimy crottins na pół, następnie top sałatki z połówek crottin i grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
GrzybyGrzyby
6
* Dostępne w Murray ' s Cheese Shop (888-692-4339; murrayscheese.com).
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn