Pieczona zupa grzybowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 5G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, rosół z kurczaka, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 26%. Spróbuj Pieczona Zupa Grzybowa, Zupa pieczona z pieczarkami i kalafiorem, oraz Krem z pieczonej zupy grzybowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać grzyby, 1 mielony ząbek czosnku, rozmaryn i sól razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Skropić oliwę z oliwek na mieszaninie grzybów, i wrzucić do płaszcza równomiernie; przenieść do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Pieczarki pieczemy w rozgrzanym piekarniku na złoty kolor, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę, 2 mielone ząbki czosnku i tymianek w roztopionym maśle; gotować i mieszać, aż cebula będzie całkowicie miękka, 7 do 10 minut.
Połączyć mieszaninę grzybów i mieszankę cebuli w misce blendera lub robot kuchenny z około połowy śmietany; blend na niskim aż połączone jeszcze lekko grube. Powrót zmieszaną mieszaninę do garnka. Wymieszać pozostałą śmietanę, bulion z kurczaka, mleko i czarny pieprz przez mieszaną mieszaninę; doprowadzić powstałą zupę na wolnym ogniu i gotować, aż smaki są dokładnie połączone, co najmniej 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)