Pieczona Wołowina Empanadas

Pieczona Wołowina Empanadas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj pieczonej wołowiny Empanadas. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 104 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, ząbek czosnku, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Pieczona Wołowina Empanadas, Pieczona Wołowina Empanadas (Light), oraz Beef Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień; dusić 8 minut lub aż ziemniaki jest zrobione, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia. Super.
3
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
4
Umieść 2 blachy do pieczenia w piekarniku na około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
5
Mieszankę mięsa odcedzić w durszlaku nad miską. Wyrzucić płyn. Drobno posiekać mieszankę mięsa nożem lub umieścić w robocie kuchennym i pulsować 2 razy lub aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Pracując z jednym opakowaniem won ton na raz (przykryj pozostałe opakowania won ton wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka 1 łyżka mieszanki wołowiny do środka każdego opakowania. Zwilż krawędzie każdego opakowania mieszanką skrobi kukurydzianej. Przynieś 2 przeciwległe rogi razem. Uszczypnij punkty, aby uszczelnić, tworząc trójkąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Umieść wypełnione opakowanie na stojaku z drutu. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną wołowiny, owijkami won ton i mieszaniną skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
9
Wyjąć blachy do pieczenia z piekarnika; płaszcz blachy do pieczenia z gotowania sprayu. Ułóż empanadas w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Posmaruj empanadas sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
10
Piec w 400 przez 8 minut lub do złotego koloru, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
11
Dekoruj kolendrą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo
Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo
Zbiory 2018 potwierdzają oczekiwania mocnego owocowego charakteru w nosie, ale także w ustach. Ma intensywny wiśniowo-czerwony kolor, bardzo kompaktowy. Czerwone owoce (WIŚNIA, JEŻYNA i jagoda) intensywne aromaty. W ustach jest gęsty, mięsisty, bardzo świeży i z wysokiej jakości taninami. Trwające, z owocowymi wspomnieniami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn