Pieczona Wiosenna Mieszanka Warzywna
Pieczona Wiosna Veggie Medley jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Wiosna. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Farmers Market Spring Veggie Medley with Wild Shrimp, Pieczona Mieszanka Warzywna, oraz Pieczona W Piecu Wiosenna Mieszanka Warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 204°. ułóż płytką patelnię do pieczenia folią aluminiową.
Fasolkę szparagową pokroić na pół.
Rozprowadzić na przygotowanej patelni wraz z marchewką, cebulą, papryką i gałązkami tymianku.
Czosnek, oliwa z oliwek, bazylia, papryka, sól i pieprz ubić razem w małej misce.
Wlać mieszaninę na warzywa i wrzucić do płaszcza równomiernie. Piecz przez 20 minut. Za pomocą szerokiej szpatułki obróć warzywa. Pieczeń do miękkości, 15 do 25 minut więcej.