Pieczona wieprzowina z szałwią i pesto z orzechów pekan

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonej wieprzowiny z szałwią i Pesto Pekan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli koszernej, szałwii i pesto z orzechów pekan, ozdoby: szałwia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona wieprzowina z szałwią i pesto z orzechów pekan, Pesto z szałwii i orzechów pekan, oraz Pesto Z Szałwii-Pieczony Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cydr, sól i 1/2 szklanki posiekanej szałwii, mieszając, aż sól się rozpuści.
Umieść wieprzowinę w bardzo dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj mieszankę cydru. Seal bag; chill 12 do 24 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z solanki i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Wieprzowinę posypać pieprzem.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; dodać wieprzowinę. Gotować 6 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron, obracając wieprzowinę od czasu do czasu.
Wieprzowinę ułożyć na półce na lekko nasmarowanej patelni.
Posypać pozostałe 3 łyżki. szałwia nad wieprzowiną.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 25 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej części pieczeni 15
Wyjąć z piekarnika; przykryć i odstawić 10 minut lub aż termometr osiągnie 160 przed krojeniem.
Dekoruj talerz, w razie potrzeby.
Podawać z szałwią i pesto z orzechów pekan.