Pieczona Wieprzowina Z Skórką Cytrynowo-Pieprzową

Pieczona wieprzowina z skórką cytrynowo-pieprzową jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 134 kalorie, 24g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieprz, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól morską, można śledzić to danie główne z Kora czekoladowo-migdałowa z solą morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj {Lemon-Pepper Brined} Schab bez kości pieczony w sosie brzoskwiniowo-Moscato, Filet pieczony na zimno z wołowiny z popękaną skórką z pieprzu, oraz Pieczeń wieprzowa z Orzechowo-Parmezanową skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na wieprzowinie.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Piec w temperaturze 450 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika i przykryć folią; odstawić 10 minut lub aż termometr zarejestruje 160.