Pieczona wieprzowina z jabłkami, kapustą i Rzep

Pieczona wieprzowina z jabłkami, kapusta i rzepa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 32G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka syropu klonowego, pieprzu, rzepy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć tarta jabłko można śledzić to danie główne z Szybka I Łatwa Tarta Jabłkowa jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Z Prażonymi Jabłkami I Duszowaną Czerwoną Kapustą, Schab pieczony, rzepa, czosnek i anchois, oraz Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami.
Instrukcje
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę; gotować 15 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Dodaj cebulę i boczek na patelnię; smażyć 5 minut lub aż cebula będzie miękka. Wieprzowina na patelnię.
Dodaj jabłko i pozostałe składniki, i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Umieść patelnię w piekarniku.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż termometr zarejestruje 155, obracając wieprzowinę po 45 minutach.