Pieczona w ziołach noga jagnięca z warzywami i Jus
Pieczona w ziołach noga jagnięcina z warzywami i Jus może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 377 kalorii, 43g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.24 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, rosół z kurczaka, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Panko Herb stelaż jagnięcy z warzywami, Grillowana noga z jagnięciny i warzyw z sosem cytrynowo-ziołowym, oraz Warzywa Pieczone Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W patelni, połączyć cebulę, seler i ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Seler
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Skropić 1 łyżką oleju, wrzucić dobrze do herbu i Kopiec w środku patelni. Ustaw jagnięcinę na mieszance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Skropić 1 łyżką oleju i posypać ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem. Marchew i korzeń selera ułożyć wokół mięsa i skropić pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Seler
Marchew
Pieprz
Mięso
Sól
Olej Do Smażenia
5
Wlać wino i bulion do patelni i przykryć patelnię szczelnie folią o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
6
Pieczeń 1 godzina.
7
Zdjąć folię i zwiększyć ciepło do 218°. Piec, aż termometr włożony do najgrubszej części jagnięciny rejestruje130 dla średnio rzadkich, około 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Folia Aluminiowa
8
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia i namiot z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
9
Przenieść marchew, korzeń selera i 1/2 cebuli do średniej miski i ogrzać. Pozostałą zawartość forsować przez sitko o średnich oczkach do średniego rondla, dobrze naciskając na ciała stałe. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz. (Lub wlać soki patelni przez sitko do separatora tłuszczu i odstawić, aż tłuszcz wzrośnie do góry, 1 do 2 minut. Ostrożnie wlać soki z separatora na patelnię, odrzucając tłuszcz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Marchew
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Patelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Patelnia
10
Ustawić rondel na umiarkowanym ogniu i doprowadzić do duszenia. Gotować, odkryte, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
11
Usunąć sznurek kuchenny z jagnięciny i pokroić mięso w poprzek na cienkie plasterki. Ułożyć na półmisku z prażonymi warzywami.