Pieczona Tilapia z farszem Estragonowo-cebulowym i sosem maślanym
Pieczona Tilapia z farszem estragon-Scallion & sosem maślanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.73 za porcję. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz szalotki, musztarda dijon, estragon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Podsmażony Tilapian Na Szwajcarskim Chard Z Masłem Estragonowym, Tilapia Z Estragonem I Sosem Kukurydzianym, oraz Pieczone Masło Cytrynowe Tilapia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i podgrzać piekarnik do 204°. stopić 4 Tbs. masła w średnim rondlu lub patelni na średnim ogniu. Lekko posmaruj wnętrze naczynia do pieczenia Pyrex 9x13 cali z roztopionym masłem.
Transfer 1 Tbs. roztopionego masła do małego naczynia i ogrzać.
Dodać szalotki do pozostałego masła w rondlu i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 2 min. W średniej misce wymieszać roztopione masło szalotki z bułką tartą, estragonem, ubitym jajkiem, 1/4 łyżeczki. sól i kilka mielonych pieprzu. Lekko przyprawić filety z obu stron solą i pieprzem.
Połóż filet na powierzchni roboczej ze spiczastym końcem skierowanym do ciebie. Kopiec ćwierć farszu na spiczastej połowie filetu. Złóż szeroki, podzielony koniec fileta i mocno dociśnij (ale nie zgniataj), aby przykryć farsz. Niektóre farsze pozostaną odsłonięte.
Nadziewany filet włóż do maślanego naczynia do pieczenia. Powtórz z pozostałymi filetami.
Posmaruj wierzchy filetów zarezerwowaną łyżką roztopionego masła.
Wlać wermut i bulion z kurczaka wokół, a nie nad, filety.
Piec, aż ryba poczuje się jędrna, ale łuszcząca się, a wnętrze filetów wygląda na nieprzezroczyste po przekłuciu ostrym nożem, 20 do 25 minut. Za pomocą cienkiej, elastycznej metalowej szpatułki przenieś filety na cztery talerze obiadowe.
Dodaj 1 Tbs. zimne masło do gorącego naczynia do pieczenia i ubijać, aż masło się rozpuści. Powtórz z pozostałymi 1 Tbs. masło i musztarda. SOS doprawić solą i pieprzem oraz łyżką filetów.
na bazie czterech porcji, kalorii
30, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
9, Tłuszcz Wielonienasycony
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.