Pieczona Tilapia z farszem Estragonowo-cebulowym i sosem maślanym

Pieczona Tilapia z farszem Estragonowo-cebulowym i sosem maślanym
Pieczona Tilapia z farszem estragon-Scallion & sosem maślanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.73 za porcję. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz szalotki, musztarda dijon, estragon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Podsmażony Tilapian Na Szwajcarskim Chard Z Masłem Estragonowym, Tilapia Z Estragonem I Sosem Kukurydzianym, oraz Pieczone Masło Cytrynowe Tilapia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i podgrzać piekarnik do 204°. stopić 4 Tbs. masła w średnim rondlu lub patelni na średnim ogniu. Lekko posmaruj wnętrze naczynia do pieczenia Pyrex 9x13 cali z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Transfer 1 Tbs. roztopionego masła do małego naczynia i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Dodać szalotki do pozostałego masła w rondlu i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 2 min. W średniej misce wymieszać roztopione masło szalotki z bułką tartą, estragonem, ubitym jajkiem, 1/4 łyżeczki. sól i kilka mielonych pieprzu. Lekko przyprawić filety z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Połóż filet na powierzchni roboczej ze spiczastym końcem skierowanym do ciebie. Kopiec ćwierć farszu na spiczastej połowie filetu. Złóż szeroki, podzielony koniec fileta i mocno dociśnij (ale nie zgniataj), aby przykryć farsz. Niektóre farsze pozostaną odsłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
5
Nadziewany filet włóż do maślanego naczynia do pieczenia. Powtórz z pozostałymi filetami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Posmaruj wierzchy filetów zarezerwowaną łyżką roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
7
Wlać wermut i bulion z kurczaka wokół, a nie nad, filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
WermutWermut
8
Piec, aż ryba poczuje się jędrna, ale łuszcząca się, a wnętrze filetów wygląda na nieprzezroczyste po przekłuciu ostrym nożem, 20 do 25 minut. Za pomocą cienkiej, elastycznej metalowej szpatułki przenieś filety na cztery talerze obiadowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Dodaj 1 Tbs. zimne masło do gorącego naczynia do pieczenia i ubijać, aż masło się rozpuści. Powtórz z pozostałymi 1 Tbs. masło i musztarda. SOS doprawić solą i pieprzem oraz łyżką filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Podawać natychmiast.
1
Rozmiar
2
na bazie czterech porcji, kalorii
1
360, tłuszcz
2
20, Kalorie Tłuszczowe
1
180, Tłuszcze Nasycone
2
11, białko
3
30, Tłuszcz Jednonienasycony
4
6, węglowodany
5
360, Cholesterol
6
165, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
9, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn