Pieczona Tilapia w czosnku i oliwie z oliwek

Pieczona Tilapia w czosnku i oliwie z oliwek
Pieczony Tilapian w czosnku i oliwie z oliwek może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz cayenne, czosnek, filety tilapia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Tilapian pieczony w czosnku i oliwie z oliwek, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Pieczona Tilapia z czosnkiem i limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety rybne natrzeć rozgniecionym czosnkiem, a następnie umieścić w płytkim, niereaktywnym naczyniu. Łyżka oliwy z oliwek nad rybą, aż zostaną pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Cebulę ułożyć na wierzchu ryby. Przykryć rybę i przechowywać w lodówce na noc, aby ryba namoczyła się w marynacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
CebulaCebula
RybyRyby
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Jeśli pieczenia ryb, przenieść go do 9x13 cala pieczenia naczynia wraz z oliwą z oliwek, czosnek i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Posypać rybę pieprzem cayenne lub białym. Jeśli grillujesz rybę, zawiń rybę i olej, czosnek, cebulę i pieprz w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
RybyRyby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni F) przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn