Pieczona Szynka Wielkanocna

Pieczona Szynka Wielkanocna
Pieczona szynka Wielkanocna to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.27 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz koniak, pietruszkę, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Wielkanocne quiche na wielkanocne śniadanie / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Zawiń szynkę całkowicie folią wyłożoną pergaminem i połóż na obramowanej blasze do pieczenia lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przełożyć szynkę do piekarnika i piec 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia34
Magazyn