Pieczona papryka i wołowina Crostini
Pieczona papryka i wołowina Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 11 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Mieszanka pieprzu, Delikatesy pieczeń wołowa, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczona Czerwona Papryka Crostini, Pieczona papryka na Crostini, oraz Pieczona Czerwona Papryka Crostini.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w misce; dobrze wymieszać.
Obie strony kromek chleba posmarować sprayem do gotowania.
Połowę kromek chleba umieścić w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia. Broil 1 1/2 protokół z każdej strony lub do lekko tosty. Powtórz procedurę z pozostałym chlebem.
1 łyżeczkę sera rozprowadzić na 1 boku każdej kromki chleba. Wołowinę podzielić równomiernie między kromki chleba; na wierzchu po 1 łyżeczce mieszanki papryki.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.