Pieczona noga jagnięca z rozmarynem

Pieczona noga jagnięca z rozmarynem
Pieczona noga jagnięca z rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, grubą sól morską, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Jagnięcina Pieczona Z Rozmarynem, Pieczona noga jagnięca z rozmarynem, oraz Pieczona noga jagnięca z rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć miód, musztarda, rozmaryn, mielony czarny pieprz, Skórka z cytryny i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
RozmarynRozmaryn
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dobrze wymieszać i nałożyć na jagnięcinę. Przykryć i zamarynować w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
3
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Jagnięcinę ułożyć na stelażu na patelni i posypać solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 20 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 400 stopni F (200 stopni C) i piec przez 55 do 60 minut dla średnio rzadkich. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C) przy użyciu termometru do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Pozostaw pieczeń na około 10 minut przed rzeźbieniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn