Pieczona na patelni brukselka z pancettą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Pan-pieczone brukselki z Pancettan spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szalotki, gęsto pancetta, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia pieczona brukselka z boczkiem, Włoska Patelnia Przyprawiona Pieczony Czosnek Brukselka, oraz Pieczona brukselka z pancettą.
Instrukcje
W dużej głębokiej patelni, gotować pancetta na umiarkowanym ogniu, aż będzie lekko chrupiące i tłuszcz jest renderowany, 8 do 10 protokół. Wymieszać szalotki, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż złoty, o 10 protokół.
Dodać brukselkę i ocet i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć patelnię i gotować, aż kiełki i szalotki są miękkie i patelnia jest prawie sucha, 10 do 12 protokół.
Przełożyć do miski i ogrzać do podania.