Pieczona marchewka ze świeżym tymiankiem
Pieczona marchewka ze świeżym tymiankiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz małe marchewki, zieloną cebulę, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Piersi z kurczaka z sosem śmietanowo-tymiankowym Shiitake i pieczoną marchewką, Glazurowana Marchewka I Świeży Koperek, oraz Marchew Pieczona Tymiankowo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć marchewki i kolejne 3 składniki( przez sól); dobrze wrzucić.
Marchew rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 450 przez 30 minut lub do miękkości i lekko rumiane, mieszając co 10 minut.
Posypać skórką z cytryny, pieprz, i zielona cebula; wrzucić dobrze.