Pieczona Kiełbasa z indyka i makaron z Chardą Szwajcarską
Pieczona Kiełbasa z indyka i Szwajcarski Chard makaron może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.89 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę, oliwę z oliwek i dodatkową oliwę, chard szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 85%. Podobne przepisy to Makaron pełnoziarnisty z kiełbasą i Chardą Szwajcarską, Zdrowe i pyszne: boczniak Szwajcarski i kiełbasa z indyka na Polencie, oraz Zupa z boczniaka szwajcarskiego i makaronu z klopsikami z indyka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Lekko szczotkuj dno 2 patelni z oliwą z oliwek. Ułóż pomidory pokrojone boki na jednej połowie patelni i kiełbasę na pozostałej stronie.
Rozłóż łodygi chard w jednej warstwie na jednej połowie pozostałej blachy patelni, a cebulę umieść na drugiej połowie. Całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Pieczone warzywa i kiełbasa w górnej i dolnej części piekarnika, mieszając cebulę i chard od czasu do czasu, aż złoty i miękkie, o 15 minut dla chard i cebuli i 30 minut dla pomidorów i kiełbasy.
Przenieść warzywa, jako gotowane, do dużej miski. Gdy chłodny wystarczy do obsługi, ćwierć kiełbasy wzdłuż i pokroić w poprzek na 1/2-calowe kawałki; dodać do miski.
Tymczasem makaron gotować w garnku 4-quart wrzącej osolonej wody, mieszając od czasu do czasu, aż al dente, o 8 protokół. Rezerwy 1/2 szklanki makaronu gotowania wody i spuścić makaron.
Dodać makaron i liście boczku do miski z wodą do gotowania i delikatnie wrzucić do połączenia.
Przenieść mieszaninę makaronu do płytkiego naczynia żaroodpornego 2-1 / 2-quart i posypać topem serami.
Makaron upiec na środku piekarnika, odsłonięty, na złoty wierzch, około 20 minut.
Podawać makaron z naczynia przy stole.