Pieczona Flądra Z Pasternakiem I Marchewką Przepis

Pieczona Flądra Z Pasternakiem I Marchewką Przepis
Pieczona flądra z pasternakiem i marchewką przepis może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 24g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pasternak, flądrę, pasternak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Klon Pieczone Marchewki I Pasternak Przepis, Pieczona Marchewka I Pasternak Z Miodem Cytrynowym I Przepis Cayenne, oraz Przepis Na Marchew I Buraki Pieczone W Soli.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 191°. filety doprawić solą i odstawić. Marchew i pasternak zetrzeć na tarce, następnie dobrze wymieszać z oliwą z oliwek i szczyptą soli. W innej małej misce wymieszaj masło, liście tymianku i skórkę z cytryny i odstaw na bok. W naczyniu zapiekanym lub na blasze do pieczenia ułóż starty pasternak i marchew w czterech stosach wielkości filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
PasternakPasternak
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Filety ułożyć na wierzchu i na każdym filecie rozłożyć przyprawione masło. Każdy filet ułożyć gałązką tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Piecz flądrę przez 20 do 25 minut, lub do momentu, gdy ryba łatwo się płatkuje i jest gotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlądraFlądra
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia15
Magazyn