Pieczona flądra z okruchami parmezanu
Pieczona flądra z okruchami parmezanu to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 30g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś grubą bułkę tartą, flądrę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Flądra Parmezan, Filety Z Flądry Z Bułką Tartą Panko, oraz Carrie S. Forbes - Gingerlemongirl.com: Cafe Atlantic pieczony parmezan flądra i Kate ' s kukurydza i Quinoa Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym naczyniu do pieczenia doprawić filety rybne solą i pieprzem.
Wymieszać parmezan z bułką tartą, roztopionym masłem i oliwą z oliwek i posypać filetami.
Piec przez 15 minut, lub aż ryba jest gotowane i polewa jest złoty.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.