Pieczona Faszerowana Papryka
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli 1,23 zł za porcję spada w budżecie, pieczona faszerowana papryka może być super wegańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pomidorów koktajlowych, papryka, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-Zachodnia Pieczona Faszerowana Papryka, Papryka nadziewana smażona, oraz Pieczona Czerwona Papryka Faszerowana Kapustą I Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Lekko oil płytkiej patelni do pieczenia lub blachy cookie z boków z 1 łyżką oleju.
Każdą paprykę przeciąć na pół; usunąć membrany i nasiona, ale łodygi pozostawić nienaruszone. (Łodygi nie są jadalne, ale pomogą papryce zachować swój kształt podczas pieczenia.)
Umieszczone połówki papryki wydrążonej stronie do góry na patelni.
Ocena " x " na dno każdego pomidora; umieścić w żaroodpornej misce.
Pomidory zalać wrzącą wodą.
Odcedzić pomidory; użyj palców, aby przesunąć skórki z pomidorów.
Pokrój każdy pomidor na ćwiartki.
Ćwiartki pomidorów układamy równomiernie na połówki pieprzu.
Plastry czosnku układamy równomiernie na połówkach pieprzu; posypujemy ziołami.
Pozostałe 2 łyżki oleju skropić połówkami pieprzu, posypać solą i pieprzem.
Przełóż gotowane połówki pieprzu do naczynia do serwowania.
Wszystkie soki pozostawione na patelni zalać papryką. Ser pokruszyć w każdej połowie pieprzu.
Podawać z francuskim chlebem.