Pieczona Faszerowana Papryka

Pieczona Faszerowana Papryka
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli 1,23 zł za porcję spada w budżecie, pieczona faszerowana papryka może być super wegańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pomidorów koktajlowych, papryka, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-Zachodnia Pieczona Faszerowana Papryka, Papryka nadziewana smażona, oraz Pieczona Czerwona Papryka Faszerowana Kapustą I Ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Lekko oil płytkiej patelni do pieczenia lub blachy cookie z boków z 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Każdą paprykę przeciąć na pół; usunąć membrany i nasiona, ale łodygi pozostawić nienaruszone. (Łodygi nie są jadalne, ale pomogą papryce zachować swój kształt podczas pieczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
3
Umieszczone połówki papryki wydrążonej stronie do góry na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Ocena " x " na dno każdego pomidora; umieścić w żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Pomidory zalać wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WodaWoda
6
Odstawić 1 minutę.
7
Odcedzić pomidory; użyj palców, aby przesunąć skórki z pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
8
Pokrój każdy pomidor na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
9
Ćwiartki pomidorów układamy równomiernie na połówki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
PomidorPomidor
10
Plastry czosnku układamy równomiernie na połówkach pieprzu; posypujemy ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
ZiołaZioła
11
Pozostałe 2 łyżki oleju skropić połówkami pieprzu, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
12
Pieczeń 50 do 60 minut.
13
Przełóż gotowane połówki pieprzu do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
14
Wszystkie soki pozostawione na patelni zalać papryką. Ser pokruszyć w każdej połowie pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Podawać z francuskim chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn