Pieczona fasolka szparagowa z pancettą
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Pieczona fasolka szparagowa z pancettą może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 106 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, oliwę z oliwek, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona fasolka szparagowa z pancettą, czerwoną cebulą i czosnkiem ze szkoły gotowania Stir, Fasolka Szparagowa Z Pancettanem I Szalotką, oraz Fasolka szparagowa z szałwią i pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. W 8-calowej patelni nonstick, gotować pancetta na średnim ogniu, aż ostry.
Osuszyć na ręcznikach papierowych; odstawić. Rezerwy kroplówki.
W 18x13-calowy pół arkusza patelni, wrzucić fasolkę szparagową, cebulę, olej, sól, pieprz i zastrzeżone krople.
Pieczemy odkryte 15 do 20 minut, mieszając dwa razy, lub aż fasola będzie miękka.