Pieczona Dziczyzna

Pieczona Dziczyzna
Pieczona dziczyzna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 53g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 10,86 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka koszernej soli, wina, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Stelaż Z Sosem Z Dziczyzny I Granatu, Pieczona dziczyzna z sosem szałwiowym z jeżyn, oraz Pizza z dziczyzny z pieczonymi warzywami na # FennelFriday dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić dziczyznę z czosnkiem, pikantny, wino, ziele angielskie, pieprz, i 1/4 szklanki oleju w zamykanej torbie. Marynować, schłodzony, obracając torebkę od czasu do czasu, co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Ziele AngielskieZiele Angielskie
DziczyznaDziczyzna
CzosnekCzosnek
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Doprowadzić dziczyznę do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
3
Rozgrzej piekarnik do 232° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyrzucić marynatę i osuszyć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
5
Posypać ze wszystkich stron 1 łyżką soli koszernej, następnie 1/2 łyżeczki mielonego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól KoszernaSól Koszerna
6
Ogrzać Pozostałe 1 1/2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyska, następnie brązowe mięso ze wszystkich stron w 2 lub 3 partie, 3 do 4 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przełożyć na płytką patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piecz, aż dziczyzna zarejestruje 52° na termometrze natychmiastowego odczytu (wstawiony 2 cale poziomo do mięsa) przez rzadkie, 5 do 8 minut (w zależności od grubości mięsa).
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
9
Odstawić na deskę do krojenia 10 minut przed krojeniem przez ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1
* Dziczyznę można marynować do 24 godzin. * Można zastąpić 3-Funt przycięte i związane center-cut polędwicy wołowej pieczeń dla dziczyzny (Nie pokroić na kawałki). Postępuj zgodnie z powyższym przepisem, pieczenie aż do rejestracji wołowiny 120 ° F, 25 do 30 minut dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
DziczyznaDziczyzna
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn