Pieczona dynia z warzywami korzeniowymi i brokułami
Pieczona dynia z warzywami korzeniowymi i brokułami to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 257 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, dynię, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Pieczone Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przygotowano blachę do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Połączyć dynię, brokuły, buraki, cebula, słodkie ziemniaki, i czerwony ziemniak w dużej misce.
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, miód, czosnek, pieprz, goździki, ziele angielskie i sól morską razem w małej misce; wlać mieszaninę warzywną i wrzucić do herbu.
Rozprowadzić na przygotowanej blasze w jednej warstwie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wszystkie warzywa będą miękkie, o 35 protokół.