Pieczona dynia maślana z burakami, kozim serem, prażonymi orzechami włoskimi i miętą

Pieczona dynia maślana z burakami, kozim serem, prażonymi orzechami włoskimi i miętą
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Pieczona piżma z burakami, kozim serem, prażonymi orzechami włoskimi i miętą może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koziego sera, dyni, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron z cukinią z dyni z miodem prażone orzechy włoskie i kozi ser, Jesienna sałatka pszenna z kaszą bulgurową z pieczonym dyni, orzechami włoskimi i kozim serem, oraz Buraczane Risotto z zieleniną, kozim serem i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Obrać i pokroić dyni w kostkę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
3
Umieścić na 2 arkuszach, skropić oliwą z oliwek i 1 łyżeczką soli i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Wstawić do piekarnika i piec, aż zmięknie i złocisty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Warzywa buraczane umyć i od-łodygi i zieleni szyfonady. Toast orzechy włoskie na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
ZieloniZieloni
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wyjąć Kabaczek z piekarnika i wrzucić buraczki, miętę i kozi ser. Top z prażonymi orzechami włoskimi. Przyprawy wyregulować solą i pieprzem, do smaku i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Ser KoziSer Kozi
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia82
Magazyn