Pieczona czerwona papryka i Provolone Bruschetta

Pieczona czerwona papryka i Provolone Bruschetta
Przepis pieczony czerwony pieprz i Provolone Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 43 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Jeśli masz pod ręką pieprz, bagietkę, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój pieczoną paprykę w paski o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2
W dużej misce umieścić paprykę i 5 kolejnych składników; delikatnie wymieszać, aby połączyć. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podawać na szczycie tosty bagietki plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia6
Magazyn