Pieczona czerwona papryka i kozi ser Frittata
Pieczona czerwona papryka i kozi ser Frittata może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jeśli masz pod ręką pieprz, kozi ser, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Papryka i ser kozi Frittata - 3 punkty, Pieczona czerwona papryka i kozi ser Bites, oraz Papryka I Ser Kozi Warstwy.
Instrukcje
Połącz jajka, białka, szczypiorek, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w misce, mieszając trzepaczką.
Rozgrzać olej na patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodaj czerwoną paprykę, cebula, czosnek, i pozostałe sól i pieprz; podsmażyć 2 protokół.
Mieszankę jajeczną zalać warzywami. Gdy mieszanina zaczyna się gotować, delikatnie podnieś krawędzie frittaty za pomocą szpatułki i przechyl patelnię, aby niegotowana część spływała pod spodem. Gotować 2 minuty; zdjąć z ognia.
Posypać serem frittata. Broil 2 minut lub do zestawu i lekko rumiane.